Espen & Camilla bryllup 2014

Vertshus

Kronen Gaard Hotell er et annerledes, koselig og intimt hotell. Hovedhuset i sveitserstil ble bygget i 1898 av trelasthandler Gabriel Block Watne til bruk som sommerbolig. Gården ble etter hvert et yndet samlingssted for slekt og venner, kjent for god mat og stor selskapelig aktivitet. Dette la grunnlaget for den koselige og uformelle stemningen som fremdeles hersker over stedet. Kjøkkenet på Kronen Gaard Hotell er viden kjent for sin ærlige tilnærming til maten, med råvarer fra lokale leverandører.

Naturen og omgivelsene står i vakker vårblomstring fra april, til høstens fargeprakt i september. Den vakre hengebøken som preger eiendommens sørside er trolig Rogalands eldste, plantet i 1907.

Kronen Gård

Kronen Gård, les mer

 

Kronen Gård

Middagen og bryllupsfesten vil foregå i Kronsalen på Kronen Gård i Sandnes, ca. 20 minutter kjøring fra Stavanger sentrum (Austrått).

Kronen Gård er et hotell med  opphav fra 1898, da som landsted eiet av Gabriel Block Wathne. Hotellet har en landlig atmosfære,  og et personlig preg.
Vi og vår  nærmeste familie vil tilbringe natten på Kronen gård og møtes til felles frokost på søndag. Kronen Gård er et hotell med  opphav fra 1898, da som landsted eiet av Gabriel Block Wathne. Hotellet har en landlig atmosfære,  og et personlig preg.
Vi og vår  nærmeste familie vil tilbringe natten på Kronen gård og møtes til felles frokost på søndag.

Bryllupsdagen Lørdag 27.09.2014
Vi har leid egen bryllupsbuss for våre gjester som transporterer dere fra Stavanger til Kronen Gård. Bussen går fra Domkirken ca kl 14:15 og ankommer Kronen Gård ca kl:14:40.

Når gjestene ankommer Kronen Gård lørdag etter vielsen blir det servert ventemat samt noe i glasset (leskende). Brudeparet ankommer Kronen en plass mellom kl 15:30-16:00.
Vi går tilbords ca 16:15 og forett blir server ca 16:30. Resten av programmet blir presentert av toastmaster.

Hvis noen har noen spesielle hensyn angående mat så send mail til brudeparet i god tid.

ToastmasterToastmasterne for dagen blir Vegard og Hallgeir Seljemo. Har du noe på hjertet så ta kontakt på mail: vseljemo(a)gmail.com eller hseljemo(a)gmail.com


Overnatting
Vi kan dessverre ikke dekke overnatting for våre gjester, men for de som ønsker å booke rom på Kronen Gård denne natten, er prisen:
850,- pr. natt for enkeltrom
1050,- pr. natt for dobbeltrom.
Dette er inkludert frokost. For booking ring Kronen gård tlf : 51 60 83 00.
Det er gratis parkering og god plass for å parkere bilen på Kronen Gård for de som kjører.

Vi håper at vi treffes til middag/fest på Kronen Gård lørdag og fellesfrokost med vår familie og gjester på søndag :-)

Les mer om Kronen Gård.

Kronen gård ligger ca 20min kjøring fra Stavanger. Google maps
Ca 9 min kjøring fra Sandnes sentrum, Google maps.