Espen & Camilla bryllup 2014

Stavanger Domkirke

Bryllup er en viktig begivenhet. Veteranbilene er ofte blankpusset og fotograferingen skjer på de mest spektakulære steder. Midt i all festivitas står to som har felles visjoner og mål for livet, men de står ikke alene.

Den Norske Kirke

Stavanger Domkirke, les mer

Wikipedia, les mer

Vielsen

Vielsen finner sted i Stavanger Domkirke som ligger midt i Stavanger  sentrum. Domkirken er fra begynnelsen av 1100-tallet og det eldste stående domkirkebygg i Norge. Valget var ganske enkelt da Domkirken er utrolig vakker. Stor begivenhet krever stor kirke :-)

Vielsesprogram
Bruden ankommer Domkirken i staselig brudeekvipasje.
Vielsen starter i kirken 13:00 og alle gjester må være på plass inne i kirken.
Inngangen til Domkirken er i forkant av kirken som peker mot Vågen i Stavanger. Det pågår fortiden noe oppussing her men inngangen er åpen.
Vielsen er ferdig ca 13:45. Det blir utgang på siden av Domkirken ut mot Domkirkeplassen, her vil det være mulighet for å ta bilder under seremonien.

Transport

Brudeparet har leid inn bryllupsbuss for sine gjester som transporterer dere fra Domkirken til Kronen i Sandnes. Avgang Domkirken ca 14:15, ankomst Kronen ca 14:40.

Les mer om Stavanger Domkirke.

Parkering av biler for de som kommer utebys fra så blir dette de nærmeste plassene: Domkirkeplassen (60 plasser), Stavanger Posthus, Skagen parkering.
Jernbanestasjonen, fin gåtur langs Mosvannet til Domkirken. Siden det er lørdag så kan det være mye folk og biler i Stavanger Sentrum så beregn god tid. ;-)