Litt om meg selv

 

 

 

 

Stavanger

ABB
Oljemuseum
Rogalandsavis
Stavanger
Stavangernett
Preikestolen

Narvik

Narvikfjellet
Fremover
Narvik kino
 

Tromsø

Fjellheisen
Bowling & squash
Bladet Tromsø
Nordlys
T.I.L
Utelivsguide

Kommer opprinnelig ifra Bjørnevatn i Sør- Varanger kommune. Har gått det meste av skolegangen min der inkludert 3 år videregående på allmene fag.

Etter videregående flyttet jeg til Trondheim hvor jeg startet på linjen Produktutvikling og produksjon ved NTNU. Fant ut at dette ikke var noe særlig så sluttet der og flyttet hjemover på vinteren. Begynte å jobbe på NAV Innkrevingssentralen og jobbet der til høsten 2002.

Flyttet til Tromsø, høsten 2002 hvor jeg fullførte min bachelorgrad ved Høgskolen i Tromsø på linja, Automasjonsteknikk. Hvis du ikke vet hva automasjon er så trøkk her. Ble ferdig våren 2005, og avslutninga ble som forventa veldig bra og minnerik.

Høsten 2005 bar det videre til Narvik hvor jeg nå studerer til mastergrad ved Høgskolen i Narvik på linja Industriell Teknologi. Dette er en 2-årig utdannelse. Fagplan se her. For studieprogrammet og innholdet se her.

Leverte hovedoppgaven 20. juni 2007, så da va studentlivet slutt. Det har vært et fint og minnerikt liv, spesielt tia i fra Tromsø. Jobber for tiden for ABB oil & gas i Stavanger som prosjektingeniør innen Industrial IT 800xA. Starta i jobben 2 juli, og trives veldig godt. Jobben er ihvertfall relevant i forhold til utdannelse og mine interesser.

Utover skole og utdanning liker jeg å holde meg sysselsatt med:
- Friluftsliv i form av: jakt (rypejakt), fiske, sykkelturer eller fjellturer
- Snøscooterturer, båling, isfiske og turkjøring
- Diverse PC ting, spesielt designe applikasjoner (hjemmesider o.l).
- Fotografering
- I tillegg til saker og ting som får tia til å gå, pilsing,byliv osv.